AKTIVITETSDAGE PÅ JELLING SPORTSRIDEKLUB

Har du nogle spørgsmål om vores aktivitetsdage, kan du kontakte Birgitte Poulsen på e-mail: jsr_aktiviteter@email.com

I samarbejde med Vejle Kommune, afholder vi i 3 af skolernes ferier aktivitetsdage.

Her er der mulighed for børn fra 5 år for at komme på besøg hos os, og tilbringe en dag i hestens tegn. På aktivitetdagene skal børnene naturligvis ud og ride, men de skal også lære at det at have hest også indebærer andre ting. De får lov til at prøve at muge en hesteboks samt lære, hvordan en hest er skruet sammen - og hvordan man kan strække den og og lære den tricks.
Både før og efter ridning skal hesten strigles og nusses i stalden, og derefter lukkes på fold.

Når vi har reddet, er der fælles frokostpause, og herefter kan man lege lige så tosset man vil. Vi laver, hvad vi har lyst til. Måske vil man gerne tegne i rytterstuen, lege hest i haven eller springe på en rigtig springbane i ridehallen. Vi har også lidt rundboldgrej og andre sjove ting. Vi vægter fællesskabet højt, og bestræber os på at alle børn i alle aldre, kan få noget ud af at være sammen en dag. Det er også en af grundene til, at det er vores juniorudvalg, der står for aktivitetsdagene.

Aktivitetsdagene er en rigtig god mulighed, hvis man gerne vil komme og se stedet samt. prøve om det skal være ridning, man gerne vil gå til.