©2019 by Jelling Sportsrideklub
CVR: 78493410

VORES HESTE OG PONYER

Vores elevheste er alle udvalgt pga. deres rolige temperament. Vi har ingen heste, der sparker mennesker, og de er alle søde og omgængelige. De er unikke individer, men har dog den ting til fælles at de er rigtig gode til at lære fra sig. 
Har du spørgsmål angående vores heste og ponyer, er du velkommen til at kontakte vores hesteansvarlig,

Betina Vandel, på tlf. 40 11 45 14.

IMG_0006_edited.jpg

BELLA

Højde: 146 cm.

Fødselsdag: 26. maj 2002
Race: Dansk Sportspony

Hvis man aldrig har redet før, er meget nervøs eller gerne vil langt med sin ridning, så er Bella den perfekte pony. Hun er altid super rolig, og finder sig i alt man laver, om det er at ride baglæns, ligge på hende osv. Derudover er hun en lille dressur pony, der gør alt for sin rytter og hjælper dig videre. Hun rider på la niveau, og elsker at arbejde hårdt for sin rytter. Hvis man skulle være så heldig, at få lov til at springe lidt, eller ride ponygames, så kan man være sikker på at hun altid rider efter sejren, men stadig hvor man har fuld kontrol over hende. Hun elsker også bare at hygge, om det er under ridning eller på staldgangen. Hvis man giver hende kærlighed, så vil hun være den bedste ven man kunne tænke sig. Når du tager hjem, så har hun altid givet dig et smil med på læben, så vil du helt sikkert allerede glæde dig til næste gang.

TULLE

Højde: 152 cm.

Fødselsdag: 1. Januar 2002
Race: Tinker

Tulle er - som navnet antyder - en rigitg tulletøs. Hun tager en dag af gangen, og nyder tilværelsen i ro og mag. Tulle kan sagtens være med på nogle dressurøvelser, men hendes es er det langsomme og rolige tempo. Hvis det stod til Tulle, gav hun gerne trækketure dagen lang. Hun nyder også gerne en tur ud i det blå med fuld fart i ny og næ. Dette er hun rigtig god til, da hun altid venter på sin rytter, og mærker efter, hvad rytteren er med på.

IMG_5634_edited_edited.jpg
IMG_0121.JPG

ZIDANE

Højde: 148 cm.

Fødselsdag: 2. maj 2002
Race: New Forest 

Zidane har flere års stævneerfaring, hvor han har konkurreret mod de store heste i LA-klasserne. Han er derfor altid klar, og giver den bedste tur til den øvede rytter, der forlanger noget af ham. Her er han en dygtig lærepony, der selv viser meget af vejen. Han er dog god som dagen er lang, og vil også gerne give en trækketur til den mindre rytter eller det helt lille barn.

Zidane er venligst udlånt til rideskolen af Sussi Brejning Mikkelsen

EVITA

Højde: 132 cm.

Fødselsdag: 6. juli 2003
Race: Islænderblanding

Evita er rideskolens nyeste skud på stammen. Hun har de seneste år boet hos en lille pige, der har kunnet gøre alt med hende. Gide ud i naturen, lave gymnastik og hoppe og danse på hende. Hun er ekstremt børnevenlig og kærlig, er er pga. sin størrelse god til både større og mindre børn. På trods af sit rolige temperament er hun dog på ingen måde doven, men nærmere frisk og fremadgående uden at være vild. 
Hun er meget lydig og nem i al omgang. 

IMG_0320 2.JPG