HOLDBESKRIVELSER

Vi tilbyder ridning på alle niveauer både for børn og voksne. Her kan du læse mere om vores hold. Hvis du har spørgsmål, eller ønsker at starte til ridning, kan du kontakte vores holdkoordinator Åse på tlf. 22 78 77 76. Vi giver altid en gratis og helt uforpligtende prøvetime, hvor du kan prøve, om du gerne vil gå til ridning hos os.

BEGYNDERHOLD

På et begynderhold får du 30 minutters undervisning i stalden med din ridelærer eller en anden hjælper, og 60 minutters ridning i ridehallen. I stalden lærer du, hvordan man sadler op/af og omgås hestene. Der vil være en hjælper til stede i stalden, som kan hjælpe dig indtil du lærer at gøre tingene selv. På dette hold lærer du også om, hvad en hest er for en størrelse, og hvordan den opfører sig.
I hallen lærer du de første vigtige ting, når det kommer til ridning. På holdene arbejder vi meget med rytterens balance og at styre hesten. I starten bliver du måske trukket rundt i skridt, men her lærer du hurtigt både at styre i skridt og trav. Vi bruger ofte redskaber til slalom og andre lege med hestene.

LET ØVET HOLD

Dette er holdet for dig, der har lært at sadle din hest op selv samt ride selv i skridt og trav. På dette hold arbejder vi videre med grundridningen, og du lærer med tiden at komme op i galop. På det let øvede hold bliver du mere sikker i din omgang med hestene, og lærer hvordan du bruger dine hjælpere korrekt, så hesten laver de øvelser du beder den om korrekt og præcist.

Untitled.jpg

ØVET HOLD

Det øvede hold er for dig, der har lært at ride selv i alle 3 gangarter. Vi arbejder videre med nogle flere øvelser i dressur som fx schenkelvigninger, versader, forparts - og bagpartsvendinger. På dette hold introducerer vi også springning og andre discipliner med hesten. Vi lægger vægt på korrekt opstilling og indvirkning på hjælperne.

Som øvet rytter, har du desuden mulighed for at ride beriderundervisning ved vores berider Hanne Dale Berthel.