OM JELLING SPORTSRIDEKLUB

Jelling Sportsrideklub er en lille klub under Dansk Rideforbund med ca. 50 aktive medlemmer.

Her lærer du at omgås hestene med ridehold, som spænder sig fra hold, hvor du har en der trækker din hest ved siden af, til ridning i de højeste klasser.

Derudover er der mulighed for undervisning i hestens røgt og pleje/rideteori. Vi tilbyder undervisning på såvel din egen hest som på en af klubbens heste.

Klubben råder over et antal ponyer/heste, der alle er udvalgt for deres gode egenskaber og rolige temperament, som passer både til den rytter der lige er startet, og den mere øvede.

Klubbens medlemmer er fra 4 år og opefter. Vi vægter det sociale samvær højt, hvor alle hjælper hinanden, og der er plads til alle i klubben.

Vi lægger vægt på god hestevelfærd, og er tilhængere af at man går til hest i stedet for ridning. Hos os er det vigtigt at eleverne lærer, at hesten er et levende dyr, som man skal respektere. Hestene har derfor fritid på folden hver dag, samt sommerferie på døgnfold i juli måned. Elevhestene har faste parter i weekenderne, og må maksimalt gå 2 undervisningstimer dagligt.