FACILITETER

Vores lille ridecenter er af ældre dato, men råder stadig over nogle fine faciliteter.

Vi tilbyder:

• Stalde med direkte indgang til ridehal

• Bokse på ca. 9 km/2

• 20x40 Ridehal m. fiberbund

• 20x60 udendørs ridebane

• Store foldarealer m. mulighed for døgnfold og alenefold

• Opvamet rytterstue med gode toiletforhold

• Kiosk

• Gode turmuligheder tæt på bl.a. Fårup Sø, hvor der kan købes is og bades med hestene

• Aflåst sadelrum til fri afbenyttelse

• Mulighed for at medbringe et skab

• Områdets bedste fælleskab

OPSTALDNING

Du kan få opstaldet din hest på Jelling Ridecenter. Her er der forksellige løsninger alt efter dit behov.

Som opstalder får du uanset hvad:

- Ind/udluk hver dag.

- Min. 6 timers fold hver dag (kan dog ved ekstremt vejr variere)*

- Fri halm til fyldning af hø-net.

- Mulighed for at medbringe eget foder.

Hvis du vælger fuldpas:

- Der fodres med vrinsk 3 gange dagligt.

- Der bruges flaxes som strøelse.

Som opstalder skal du være medlem af Jelling Sportsrideklub. Du får automatisk facilitetskort, når du opstalder din hest på ridecenteret, og kan derfor frit benytte alle faciliteter.

Ring eller skriv til, Jytte Thøstesen, på tlf. 61 76 40 99 og find en løsning, der passer dig.

FULDPAS FOR HEST

2250,- kr./måneden

Her indgår fuldpas, i form af ind-/udluk, morgen-, middag- og aftenfodring** og udmugning. Der indgår også foder, hø og strøelse i prisen, såvel som facilitetskort.

FULDPAS FOR PONY

2025,- kr./måneden

Her indgår fuldpas, i form af ind-/udluk, morgen-, middag- og aftenfodring* og udmugning. Der indgår også foder, hø og strøelse i prisen, såvel som facilitetskort.

SELVPAS AF PONY OG HEST

1500,- kr./måneden

Med hest/pony på selvpas, står man selv for udmugning, købe foder, strøelse og hø. Man skal også lave foder- og høposer, så det er ligetil for personen, der fodrer. I prisen indgår det såvel som fuldpas, at hesten bliver lukket ind og ud og fodret morgen, middag og aften.

DAGSLEJE AF BOKS

75,- kr./dag

Dagsleje af boks for både hest og pony er inkluderet med fuldpas og facilitetskort.

* Foldtiden varierer alt efter vejret. Om sommeren går hestene ude så lang tid som muligt og om vinteren går de ude ca. indtil det bliver mørkt.

** Alt efter årstiden, bliver der kun morgen- og aftenfodret. Dvs. om sommeren, går hestene længere tid på fold, så de får ikke middagsmad.