FÅ PART PÅ EN ELEVHEST

Hos os kan du få enten en halvpart eller en helpart i en af vores elevheste eller ponyer. En halvpart er et rigtig godt sted at starte, hvis du ønsker dig din egen hest, men er i tvivl om du er klar.
Som partrytter får du et større ansvar overfor hesten, og du skal hjælpe med at vedligeholde både den og dens udstyr. På dine dage har du hesten næsten som din egen, og du får vejledning i, hvordan man bedst muligt tager sig af en hest.

For at få halvpart på en hest, skal du som minimum have redet på hesten en måned til undervisning. Dette er for at vi kan være sikre på, at dig og hesten er det rette match. Du skal desuden modtage undervisning ved en af vores ridelærere mens du har parten. Din ridelærer står altid til rådighed og kan svare på spørgsmål og hjælpe dig.

Når du får part på vores heste, underskriver du eller dine forældre en kontrakt, så begge parter er enige om, hvad parten indebærer.

For mere info, kontakt gerne, Åse Eriksen, på 22 78 77 76.

b_edited.jpg
Libia.JPG

HALVPART

Som halvpart på en hest, deler du typisk din part med en anden rytter.

Som halvpart har du som udgangspunkt ret til:

• 1 dag selv i weekenden

• 2 hverdage pr. uge i skolernes ferier (dog ikke juli måned, som er sommergræsperioden)

• Førsteret til stævner

• Førsteret til ridelejre

• Førsteret til undervisning

• Mulighed for at deltage i særlige arrangementer afholdt af rideskolen med hesten

HELPART

Med helpart på en hest, har du typisk hesten for dig selv.

Som helpart har du som udgangspunkt ret til:

• 2 dage selv i weekenden

• 4 hverdage pr. uge i skolernes ferier (dog ikke juli måned, som er sommergræsperioden)

• Førsteret til stævner

• Førsteret til ridelejre