RIDELÆRERE

HANNE DALE BERTHEL

Eksamineret Berider
Underviser i dressur mandag og i spring onsdag

Hej, jeg hedder Hanne, og har efterhånden undervist på rideskolen i mange år.
Jeg driver min egen stald, ved navn Stald Enevoldsminde, hvor jeg har flere opstaldere. Her underviser jeg både dem, samt udefrakommende.
Jeg rider selv M-klasser, og har tidligere arbejdet i Tyskland i forbindelse med min uddannelse som eksamineret berider.

TINE LARSEN

Ridelærer
Underviser i dressur tirsdag, torsdag og fredag

Hej, mit navn er Tine og jeg er 24 år.
Jeg har redet siden jeg var 4 år, og har siden jeg var 18, været så heldig at jeg har kunne leve af det. Jeg er pr. 1/7 2019 startet op som selvstændig, og har erfaring med heste i alle aldre samt uddannelses niveauer. Jeg er aktiv konkurrencerytter, og brænder meget for denne sport.
Jeg har før undervist på Jelling Sportsrideklub, og glæder mig meget over at være kommet igen.

JANNIKE ABRAHAMSEN

Ridelærer

Jeg er 42 år gammel, og har 3 børn på 14, 11 og 7 år. Min ældste datter har sin egen hest på rideskolen og den yngste rider også, så heste er en fælles interesse, som vi bruger meget tid på. Jeg glæder mig til at undervise, og vil gøre mit til at staldarbejde før og efter ridning, samt undervisningen vil blive sjovt og lærerigt.
Det er vigtigt, at vi passer godt på hestene, så er du i tvivl om noget så spørg endeligt.
Er der andet du undrer dig over, noget du gerne vil prøve, ris og ros så kom endeligt med det, så vi sammen kan gøre det bedst muligt.
God ridetur