RIDELEJR

Hvis du har spørgsmål om vores ridelejre, så kontakt Birgitte Poulsen på mail: jsr_aktiviteter@email.com

Hvert år i uge 27, afholder vi vores sommerridelejr. Vi deler ridelejren op i 2. Først 2 dage for de alle mindste, og derefter 6 dage for de store. Det gør vi, så alle føler at de får noget ud af at deltage.

De små er fra 6 år, og har ikke nødvendigvis noget kendskab til heste. Her laver vi noget ridning på et niveau alle kan være med på. Derudover bruger vi meget tid i stalden og til fælles legetid. For dem der har lyst, er der mulighed for at overnatte i telte på rideskolen. Her kan man rigtig få fornemmelsen af hestene, der går på sommergræs på den anden side af hegnet.

Når vi har sagt farvel til de mindste, kommer de store. Den store ridelejr er for ryttere, der selv kan ride sin hest i alle 3 gangarter, samt selv kan sadle op. På den store ridelejr får du nogle gode oplevelser, og du lærer en masse. Ridning og teori bliver opvejet, så du kommer til at bruge nogle af de ting, du lærer. Vi har også traditionen tro en heldagstur ud af huset samt bingo aften med fede præmier. Derudover skal vi selvfølgelig ride til Fårup Sø, hvor vi skal have en is.

Ridelejrene er årets højdepunkt i klubben, og der hvor der skabes minder og venskaber, der holder ved i mange år.