VORES STÆVNER

Hold dig opdateret om vores D stævner på DRF GO og Equipe.
Tilmeldingssedler til vores interne stævner udleveres af ridelæreren løbende.

Hvert år holder vi en del stævner i klubben. I foråret og i efteråret har vi udvidet D-stævne i dressur, hvor hele distrikt 10 inviteres. Der rides på vores udendørsbane og efter DRF’s OUT-regler. Hos os er alle velkome til stævnerne. Om man rider en LD eller en LA er ligegyldigt. Vi har tradition for stor holdånd og opbakning til alle - også de ryttere, der måske aldrig har besøgt stedet før. For vores egne ryttere, har vi naturligvis også en masse interne stævner, hvor der i trygge ramme er mulighed for at øve sig på at ride stævner. Vi afholder også en årlig træningsdag, hvor vi laver et set-up, der svarer til stævne. Deltagerne bliver taget igennem hele dagen, og prøver kræfter med stævnet. Det er bare noget vi leger, og alle får en roset for deltagelse. Vi afholder hvert år klubmesterskab for både pony og hest.